Recreatiepark de Witte Hoeve - Nijkerk

  • Uitgebreid aanbod duurzame vakantiehuizen
  • Unieke ligging in de bossen
  • Genieten van stilte en rust

Over het vakantiepark

Op Recreatiepark de Witte Hoeve kunt u een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik. Daarnaast is er op het park de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren voor langhuur wanneer u voor een langere periode een tijdelijk onderkomen zoekt.

Bekijk verkoopaanbod     Brochure aanvragen

Vakantiehuis kopen

Op Recreatiepark de Witte Hoeve kunt u een vakantiehuis kopen in het gebied van de mooie natuurlandschappen en boerderijen, Nijkerk. Op het park kunt u het gehele jaar genieten van de stilte en de rust in uw eigen vakantiehuis. Er zijn geen faciliteiten aanwezig op het park zodat u volledig kunt genieten van de rust en omgeving. In de omgeving van het park kunt u een bezoek brengen aan het kippendorp Barneveld of lekker gaan winkelen of op het terras zitten in het centrum van Ede.

Vakantiehuis huren voor een langere periode

Zoekt u een onderkomen voor een langere periode omdat u midden in een verbouwing zit of heeft u een andere reden om tijdelijk een vakantiehuis te huren? Op Recreatiepark de Witte Hoeve kunt u een vakantiehuis huren voor een langere periode. Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiehuis voor een langere periode? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 088 – 500 2424 of vraag een brochure aan.

Faciliteiten op Recreatiepark de Witte Hoeve

Sport en Spel

  • facility.nameGolfbaan in omgeving

Omgeving / Sfeer

  • facility.nameBosrijk
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*